Over ons

Twenga maakt online shopping eenvoudig

Twenga is een tweede generatie shopping zoekmachine die in 2006 werd opgericht. Als open shopping platform indexeert Twenga meer dan 450 miljoen producten en biedt daarmee gebruikers de grootste online keuze aan.

Dankzij haar eigen ontwikkelde technologie en tegelijkertijd uitgebreide en intuïtieve shoppingervaring, is Twenga al snel als één van de top vijf Europese prijsvergelijksites uitgegroeid. Na de lancering van haar programma gericht op webwinkels in 2010, opent Twenga haar expertise in smart shopping nu voor een nieuw medium: Content sites.

affinitAD: Twenga’s publisher netwerk

Met de voortdurende ontwikkeling van online winkelen, groeit de e-commerce uit het traditionele domein. Online shoppen is een natuurlijk reflex geworden; en koopkansen worden nu buiten de traditionele retail omgevingen gecreëerd. Voor online handelaren moet een nieuwe effectieve prospectie voldoen aan twee eisen: - In staat zijn om zich op het juiste publiek te richten op basis van hun wens om deze goederen of diensten te kopen - In staat zijn om een publiek te bereiken tijdens zijn zoektocht voordat ze bereid zijn een aankoop te doen.

In deze context heeft Twenga een geavanceerde contextuele analyse oplossing ontwikkeld, dat aan deze eisen voldoet door in lijn te blijven met de aangeboden inhoud.

Wij bieden oplossingen met een toegevoegde waarde voor gebruikers, een kwalitatieve zichtbaarheid voor handelaren en een nieuwe en efficiënte bron van inkomsten voor uitgevers, die volledig compatibel is met hun content.

affinitAD wereldwijd: Deutschland - España - France - Italia - United Kingdom
Onze awards